B2B

ZAKELIJKE GESCHENKEN

Verras collega’s of relaties

Prachtige Vivory geuren en kleuren geven positieve energie mee met de ontvanger. Als bedrijf geef je als blijk van waardering graag een cadeau aan werknemers of relaties wat hierop aansluit.

De zoektocht naar een passend product kan veel tijd kosten. Wij helpen u hierbij graag. Niet alleen nemen we u veel werk uit handen, we maken het ook nog eens leuker om cadeaus te kopen.

Wij komen graag bij u langs om mee te denken. Wilt u liever bij ons langskomen? Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom of flagshipstore. Wij adviseren u met kiezen uit onze producten. Daarna verzorgen wij voor u een mooi voorstel. Bij maatwerk verzorgen wij desgewenst de conceptontwikkeling op de wijze die bij uw bedrijf past. Van producten tot en met het full-service of als nodig inclusief verzenden van de giftsets naar de verschillende adressen.

Maatwerk relatiegeschenken

Ons team helpt zakelijke klanten met het verzorgen van een passend cadeau. Naast een fijne ervaring bieden wij de mogelijkheid onze producten op maat te ontwikkelen. Dat kan door personaliseren van producten en/of verpakking. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw medewerkers of relaties écht blij zijn met het cadeau dat vanuit u wordt gegeven. Wij bij Vivory worden er in ieder geval altijd blij van om mensen enthousiast te maken.

Duurzame geschenken

Duurzaamheid staat bij Vivory altijd bovenaan. Daarom ontwikkelen wij onze gift-sets met verzorgings- en lifestyleproducten op basis van zoveel mogelijk natuurlijke en ambachtelijke ingrediënten. Al onze producten worden in Nederland en Europa geproduceerd om zo klein mogelijke footprint achter te laten. Verder zijn onze producten vegan en maken wij natuurlijk geen gebruik van dierproeven. Alle producten zijn vrij van parabenen en sulfaten. Onze verpakkingen zijn zo veel mogelijk gemaakt van gerecycled papier, glas en plastic.

Op een verantwoorde wijze maken wij mensen vrolijk met onze heerlijke producten en designs.

Graag praten wij u bij over de mogelijkheden, bel 085-4012235 of mail naar zakelijk@vivory.nl