Over ons

Caroline

Caroline Struijlaart

CEO

Vivory....
.... met liefde & aandacht....

Onze bedenker Caroline is begonnen met maken van zeep en kaarsen vanuit de keuken thuis. Inmiddels lukt dit niet meer, maar hebben wij een mooie productie en magazijn. Onze betrokken medewerkers proberen bijna elke dag even een blik te werpen op de productie en in het magazijn. Niet omdat het moet, maar omdat wij hiervan genieten. Wat een geur en kleur explosie. Een lust voor het oog. En wij worden natuurlijk super vrolijk van de geur en kleur.  Onze producten hebben een perfecte afwerking en top eigenschappen. Je begrijpt dat Vivory inmiddels een bekende naam in de wereld van kaarsen, home fragrance en bodycare is.

01

Ambacht en kwaliteit

Vanuit de keuken thuis gestart is Vivory inmiddels een bekende naam in Home en Bodycare producten.

02

Biologisch en natuurlijk

Wij gebruiken zo veel mogelijk biologische en natuurlijke producten, vrij van parabenen en worden dierproefvrij geproduceerd.

03

Altijd in ontwikkeling

Continue ontwikkelen wij nieuwe producten. Wij bruisen altijd van de goede ideeën. En altijd met de focus op geweldige geur en kleur.

Laat je verrassen door de geur en kleur van onze collecties

Vivory heeft meer dan grote aandacht voor geur en kleur. Wij vinden dat onze producten naast de functionele eigenschappen telkens een lust voor het oog moeten zijn. Met groot plezier zijn onze 10 collecties tot stand gekomen, zorgvuldig gecombineerd!

Het ontstaan van onze naam

Vivory, onze benaming voor het niet kunnen laten liggen van een product om er even aan te ruiken. Het zien van zoiets innemend en verleidelijk dat je even je neuszintuig zijn gang moet laten gaan. Vivory is een samenvoeging van twee woorden om onze producten te beschrijven. Namelijk:

Vivid, oftewel levendig en expressief.

Dit gevoel krijg je als je als je kijkt naar de vrolijke collectie die zorgvuldig op geur en kleur is afgestemd.

&

Sensory, oftewel zintuigelijk.

Met je zintuigen kun je aangeven hoe je een product ervaart. Door het te voelen, ruiken of zien. Met de producten van Vivory streven we ernaar al deze zintuigen te prikkelen.